Vacatures - GL-accountant

Ben jij een financiële duizendpoot, kan jij makkelijk schakelen tussen verschillende afdelingen en heb je zin in een nieuwe uitdaging dan is deze functie ideaal voor jou! Hertel is op zoek naar een ervaren financieel administratieve medewerker die het huidige team extra ondersteuning biedt.

 

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Finance zijn we op zoek naar een ervaren financial die het team ondersteunt met de dagelijkse grootboekrekeningen, debiteuren- en crediteurenadministratie en periodieke rapportages. Daarnaast zal je met verschillende stafafdelingen moeten samenwerken zoals HR- en salarisadministratie en inkoopafdelingen.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en realisatie van de financiële administratie, daarbij signaleert je afwijkingen en initieer je verbeteringen. Daarnaast werk je samen en stem je af met naaste collega’s, de operatie en stafafdelingen, je geeft advies en bied je ondersteuning waar nodig.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Ondersteuning van de financiële manager bij het opstellen van rapportages, verzamelen en aanleveren van gegevens, maandafsluiting en administratieve zaken;
  • Wekelijkse betalingen opstellen;
  • Samenwerking met de afdeling inkoop voor het geautomatiseerde proces van bestellingen en betalingen;
  • Het investeren en desinvesteren van vaste activa.

 

Wat breng je mee:

Onze ideale kandidaat is een dienstverlenende teamspeler die oog voor detail heeft, kwaliteit- en resultaatgericht is en communicatief sterk.

Daarnaast beschik je over:

  • Je bent in het bezit van HBO denk- en werkniveau; 
  • Je bent in het bezit van minimaal Praktijkdiploma Boekhouden (of hoger);
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de financiële administratie;
  • Je hebt ervaring met MS Office, ERP en BI.

 

Waar ga je werken?

Hertel is een toonaangevende internationale industriële dienstverlener. Meer dan 10.000 professionals ondersteunen wereldwijd de behoeften van klanten met een gecoördineerd scala aan op maat gemaakt oplossingen rondom Access Solutions, Isolatie en Corrosiebescherming.

Hertel biedt een prettige, no-nonsense werkomgeving met een informele werksfeer, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid sleutelwoorden zijn. De primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, ze passen bij de functie en zijn in overeenstemming met de huidige marktomstandigheden. Hertel biedt je uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Dennis Zwaneveld (Manager Finance) dennis.zwaneveld@hertel.com

Heb je interesse, stuur je cv en motivatie naar work@hertel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer weten over onze organisatie?

Over ons

21 december 2018

Locatie : Rotterdam

Deel deze vacature

Vragen of meer info?

Marjolein Bos

Manager HR work@hertel.com